I lørdags kørte fra fra Ticino i Schweiz til Val di Mello i Italien. På vejen samlede vi Anders HP op i Sondrio. Nu har vi så indlogeret os på den lokale campingplads her i den flotte dal. Her er bombefast granit, vandfald og bare  utroligt smukt. Vi har klatret ruter, bouldret og spist god Italiensk mad. Her er ret varmt om dagen, men om morgen og sidst på eftermiddagen er det bare herligt at klatre på granitten.

Anders i Mello

Vi har primært klatret sport omkring Sasso Remenno, men i dag var HP og jeg oppe og klatre en trad rute langs et højt vandfald, hvor vi fik tildelt små sprøjt på standpladserne. Det var bare herligt på en varm dag! Vi går og pønser på at lave en af de lange og klassiske hårde trad-ruter, men mere om det i næste post. Fingrene bliver hurtigt slidt på granitten, men hvor er det dog herligt!

HPsport
HPVandfald