Så er det blevet lørdag aften her i Val di Mello. De seneste dage har vi slappet lidt af oven på min og HP’s tur på Oceano Irrazionale. Torsdag besøgte vi kurbadene i Val di Bagne, det var herligt for de ømme muskler. Onsdag var vi ude for at klatre nogle sportsruter oppe i Mello dalen, men vi blev overrasket af regnvejret og skyndte os på den nærliggende refugium, hvor vi fik en gang herlig pasta med svampe.

Godedage1

HP er rejst hjem i dag og jeg kørte ham i formiddages til toget. Heidi brugte formiddagen mens jeg var nede i dalen til at klatre sammen med Østrigske Nicole og Christian. Eftermiddagen brugte vi alle på bouldering i Val de Bagne sammen med Morten Vind, der også bor her på campingpladsen. Morten er på 4 måneders klatreferie og hans makker Rasmus er netop rejst hjem, så han manglede nogen at klatre med. Vi besøgte et nyt område i en skov med rigtigt gode problemer. Granitten er hård for fingrene, men problemerne var af høj kvalitet og lå dejligt svalende i træernes skygge. Huden blev slidt af fingrene igen!