Vi har haft nogle dejlige dage i Finale Ligure og der er blevet slappet af og klatret kalk til den store guldmedalje. Morten Johansen ankom mandag aften for at deltage i festlighederne. Morten var med ude at klatre på Monte Cucco om tirsdagen og vi havde en herlig dag.

Hansen1

Efter vellykket klatring var det tid til et møde med Mr. Peroni

Hansen2

Dagen i dag (min fødselsdag) startede med et ordentligt tordenskrald og temmelig meget nedbør, mon det var et tegn? Det blev dog heldigvis hurtigt godt vejr igen, så vi tog til den gamle by Finalborgo, hvor vi fejrede med fødselsdag på torvet. Her fik jeg en plade chokolade af Sif og et par nye Fiveten klatresko af Heidi (i den helt rigtige størrelse) . Morten havde købt en fin flaske rødvin (Barolo) som jeg glæder mig til at drikke.

Borgo

Så gik turen videre til Chamonix, hvor vi netop er ankommet. Vi lavede aftensmad og sang fødselsdagssange, til Sifs store fornøjelse. Vejret ser fint ud de kommende par dage og specielt weekenden tegener til at blive rigtigt god, så mon ikke Morten og jeg skal få klatret et par ruter?