Morten og jeg har haft et par herlige da i Chamonix. Fredag brugte vi på sportsklatring lidt uden for Les Houches ved Copeau. Jeg fik sendt en fin 7a og Morten fik ram på en fin 6b+ og nogle gode 6b’ere

Copeau7a

Lørdag ville vi have lavet en lang rute i Aig. Rouges, men da vi kom op med liften stod vi midt i et lokalt whiteout og efter et par timers famlen rundt i tågen fandt vi aldrig indstigningen. Vi gik over til Index og klatrede lidt på Perroux ruten og afsluttende med normalruten, hvilket nu også var ganske spændede med 10 meters sigtbarhed.

IndexWhiteout

I dag var vejrudsigten heldigvis fin, så vi tog morgenliften på til Aig. Du Midi for at klatre den hyper klassiske Rebuffat rute på sydvæggen. Ruten er TD+ med lidt UIAA 6+ klatring i flotte riss på bombefast klippe. Vi var i fin form og det gik helt efter planen, vi havde en herlig dag i september solen mellem alle bjergene og stort set ingen andre mennesker på ruten.

Midi Rebuffat

Morten følger efter i 6+ cruxet i S-cracket

Midi Rebuffat

Morten i topkaminerne