Vi er på Silvaplana tæt ved St. Moritz i Schweiz i ca. 1850 meters højde. Her er koldt og vinden er bidende i nord. Her til morgen var der faldet ny sne helt ned til omkring 2000 meter. Vi havde en kold nat i Californiaen, da der var lidt problemer med kabinevarmeren. Her til morgen var temperaturen kun lige over frysepunktet.

Vi tog derfor en stille start og en tur en til mondæne St. Moritz. Det er måske det mest fashionable skisportssted i alperne. Her ligger de dyre modeforretninger side om side med kunsthandlere og juvelerer. Bilparken er i en klasse for sig selv. Vi spiste morgenmad på café og drog tilbage til campingpladsen hvor vi tog en slapper i solen, som var begyndt at varme lidt.

Afslapning i solen ved Silvaplana

Da solen efterhånden havde fået fat måtte vi også ud og se lidt på klipper her i den fantastiske natur ved søen.

Silvaplana

Nu har vi heldigvis fået fixet kabinevarmen, så i aften skulle der helst ikke blive problemer med at holde varmen!