Vi har det dejligt her i solrige Ticino, hvor vi nyder livet med camping og klatring på klipperne. Vi har besøgt forskellige klateområder, som alle er af ganske høj kvalitet. Her klatres primært på gneiss. For os er det dog vigtigt at vi kommer steder, hvor vi også kan rage Sif med uden at skulle være alt for nervøse omkring underlaget og eventuelle faldende objekter.

Bouldering er naturligvis den letteste løsning da der ikke kræves sikkerhedsudstyr, men det fungerer nu også rimeligt at have hende med ud og klatre ruter. Specielt  nu, hvor hun har fået sin egen sele er det til tider en stor fest. Er der andre børn i området er det naturligvis et hit for så er der også legekammerater. Om eftermiddagen er det et hit at gå i den udendørs pool på Campingpladsen, en aktivitet som Sif absolut bifalder.

Sif og Heidi har det sjovt på klippen