Publications

Gennem tiderne har jeg publiceret en del artikler i diverse klatretidsskrifter. Nogle af dem kan du finde her.

Cracked [Download som PDF]
Ruten ‘Cracked’ på Kullen er min sværeste Kullen rute til dato. Dette er min artikl fra ‘Klatring’ om den første danske repetetion, som jeg lavede i sommeren 2009. Flotte fotos af Martin Paldan!

Isklatring på Hovs Hallar [Download som PDF]
I vinteren 2009 kom der en kort kuldeperiode, som gjorde at det var muligt at klatre is på Hovs Hallar i Sydsverige.? Dette er min artikel og fotos fra ‘Klatring’

Isla Del Inferno [Download som PDF]
I feburar 2007 var jeg på Tenerife. Jeg benyttede lejligheden til at bestige Spaniens højeste punkt ‘Pico de Teide’ og blev belønnet med en fantastisk oplvelse samt solopgang over Atlanterhavnet. Det affødte denne artikel til Klatring, som også valgte at bruge mit top-billede på forsiden.

Vinter Skisolo på Argentiere [ Læs Artiklen ]
Vinteren 2002 brugte jeg i Alperne. Dette var kun en af mange ture, men artiklen fandt vej til Dansk Bjergklubs blad og når jeg læser den i dag virker det stadigvæk, som en stærk oplevelse.
Ruten på glacier Milleu

Epic på Mönch [ Læs Artiklen ]
Endnu en artikel fra min tid i Schweiz. Claus Olsen og jeg på en Episk tur i Berner Oberland. Artiklen har ikke tidligere være publiceret da jeg skulle have tid til at ‘bearbejde’ oplevelserne.
Rute og EPIC

Pik Kommunizma [ Download som PDF, 425 KB ]
I 2003 tog Claus Olsen og jeg på en letvægts ekspedition til Pamir for at bestige den højeste top i det tidligere Sovjet, Pik Kommunizma (7495 Meter) Det resulterede efterfølgende i en artikel til Lukus Freestyle Magazine.
Pik Vorobieva

To 4000 meter toppe på en weekend [ Download som PDF, 182 KB ]
Morten Johansen og jeg på weekend raid i Schweiz i September 2004. Trykt i Klatring.
Download Artikel i PDF format

Klatring på Bornholm [ Download som PDF, 165 KB ]
Luksus Freestyle magazine kørte tema om Bornholm og fik mig til at skrive lidt om klatringen. Jeg arbejder fortsat på den nye Bornholms klatrefører og arbejdet kan følges her
Klippeklatring på Bonholm

Bjergbestigning på Kaukasus [ Download som PDF, 334 KB ]
Morten B. Johansens fine artikel fra Luksus #18 der handler om vores succes tur til Kaukasus i sommeren 2005. Fotos bl.a. af undertegnede.
Anders på Kauksus


RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram