Så er det blevet lørdag aften her i Val di Mello. De seneste dage har vi slappet lidt af oven på min og HP’s tur på Oceano Irrazionale. Torsdag besøgte vi kurbadene i Val di Bagne, det var herligt for de ømme muskler. Onsdag var vi ude for at klatre nogle sportsruter oppe i Mello dalen, men vi blev overrasket af regnvejret og skyndte os på den nærliggende refugium, hvor vi fik en gang herlig pasta med svampe.

Pasta med svampe

HP er rejst hjem i dag og jeg kørte ham i formiddages til toget. Heidi brugte formiddagen mens jeg var nede i dalen til at klatre sammen med Østrigske Nicole og Christian. Eftermiddagen brugte vi alle på bouldering i Val de Bagne sammen med Morten Vind, der også bor her på campingpladsen. Morten er på 4 måneders klatreferie og hans makker Rasmus er netop rejst hjem, så han manglede nogen at klatre med. Vi besøgte et nyt område i en skov med rigtigt gode problemer. Granitten er hård for fingrene, men problemerne var af høj kvalitet og lå dejligt svalende i træernes skygge. Huden blev slidt af fingrene igen!