Den næstsidste dag i Mello blev brugt på at straffe nogle riss. Jeg klatrede nogle af de traditionelle linier på Sasso Remano. I Mello har man ganske fornuftigt valgt ikke at bolte de traditionelle linier. Det betyder at man kan træne sin riss-teknik sideløbende med alle sportsklatrerne. Vi fik  dog også klatret nogle fine sportsruter, hvor Morten Vind også deltog.

Her til morgen havde Heidi fødselsdag. Det blev fejret med morgenmad på café, hvor hun fik gaver af Sif og mig. Af Sif fik Heidi en plade chokolade, som hun selv havde valgt i forretningen. Jeg gav hende noget tøj fra Patagonia shoppen i Morbegno. Heidi var glad for gaverne! (Der kommer billeder i morgen)

I dag er vi så kørt videre til Schweiz. På vejen stoppede vi i Morbegno og spadserede en tur i den typiske Italienske by, hvorefter vi kørte videre til Silvaplana.  Her er vi så nu, her er koldt men meget smukt! Vinden er i nord og er temmeligt bidende og der ligger et frisk lag ny sne på toppene.